Autolaina – Suosittu vaihtoehto

Yhä useammalle paras ratkaisu auton hankintaan on hyväkuntoisen käytetyn auton hankkiminen. Autolaina on usein käytetty ja turvallinen tapa rahoittaa autohankinta. Käytettyjen autojen hankintaan riittävä laina on useimmiten saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Ostettava auto toimii lainan vakuutena ja sovittaessa takaisinmaksuerät tasaeriksi maksat takaisin saman ennalta tiedossa olevan osan lainaa joka kuukausi. Halutessasi voit maksaa lainan kokonaan pois kerralla ja mikäli haluat vaihtaa autoa kesken sopimuskauden sekin on useimmiten mahdollista ilman lisäkuluja.

Autolainaa on saatavilla usein autoliikkeissä kaupanteon yhteydessä. Jos haluat varmistautua lainan saamisesta ja välttyä pettymyksiltä ostohetkellä, on ennakkopäätöksen hakeminen netissä etukäteen suositeltavaa. Mikäli olet vaihtamassa autoasi toiseen, kaupan käsirahana on yleensä mahdollista käyttää entistä autoasi.

Lainaa autoon - Hae ja vertaa autolaina

Autorahoitus?

Autolainoihin luetaan yleensä monia taloudellisia tuotteita, jotka mahdollistavat auton hankkimisen ilman suurta kertamaksua.

Autorahoitusta on tarjolla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, molemmille useita erilaisia ratkaisuja. Yleensä lainan yksityiskohdat on määriteltävissä hakijan talouteen ja elämäntilanteeseen sopiviksi.

Autorahoituksen tarjoaa yleensä pankki tai asiaan erikoistunut autorahoitusyhtiö. Joillakin autovalmistajilla, kuten Ford ja General Motors on myös omia rahoitusyrityksiä.

Pienlaina

Pienlainat tai pikavipit ovat yksi vaihtoehto pienempien kulujen yllättäessä. Pikavippiä käyttäessä kannattaa kuitenkin huomioida, että niiden korko on useimmiten korkea verrattuna muihin vaihtoehtoihin.

Kulutusluotot tarjoavat kuitenkin edullisemman mahdollisuuden pikalainoihin verrattuna ja ne voit käyttää mihin tarkoitukseen tahansa, esim. auton korjaukseen.

Velhon pienlainavertailu